Postępowania ofertowe

Zapytanie ofertowe 1/U/2011

03-02-2011

 
Boguchwała 03.02.2011r.
 
 
Zapytanie ofertowe 1/U/2011      
                                                                         
Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja” z siedzibą w Świlczy zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na PRZYGOTOWANIE POTRAW REGIONALNYCH NA IMPREZIE CHARAKTERYSTYCZNEJ DLA ŚRODOWISKA LOKALNEGO "BABSKI COMBER" w ramach działania „Funkcjonowanie lokalnej grupy działania, nabywanie umiejętności i aktywizacja”, objętego PROW na lata 2007 – 2013 w oparciu o szczegółowy opis zadań planowanych do realizacji w ramach 1 i 2 etapu. (II D Wydarzenia o charakterze promocyjnym   – 1 Realizacja wydarzeń promocyjnych i kulturalnych związanych z obszarem objętym LSR oraz działalnością LGD 1.9 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego "Babski Comber" - koszt przygotowania potraw regionalnych) 
 
        I.            Kryterium wyboru zleceniobiorcy będą stanowiły następujące czynniki:
 
1. Cena za przygotowanie min. 25 potraw regionalnych – 100 %
2. W przypadku ofert porównywalnych cenowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania dodatkowego kryterium.
 
      II.            Szczegółowa specyfikacja zamówienia:
 
1.      Przygotowanie min. 25 potraw, w oparciu o poniższe propozycje, z możliwością rozszerzenia tego katalogu (Załącznik nr 1) lecz przy zachowaniu wskazanych parametrów ilościowych oraz w uzgodnieniu z Zamawiającym:
1)       smalec ze skwarkami – 2 l
2)       chleb wiejski – 2 bochenki po ok. 4 kg. 
3)      pierogi z płuckami – 200 szt.
4)      pierogi ruskie– 200 szt.
5)      pierogi z kapustą – 200 szt.
6)      galaretka wieprzowa – 50 szt. po ok. 20g.
7)      kapusta w kapuście – 10 litrów
8)      kaszanka wiejska – 50 szt. po ok. 200 g.
9)      karkówka w kapuście – 50 szt. po ok. 50 g.
10)   gomółki – 200 szt. po ok. 15g.
11)   proziaki – 300 szt. po ok. 25 g.
12)   masło wiejskie ziołowe – 0,5 litra
13)   masło wiejskie czosnkowe – 0,5 litra
14)   masło wiejskie cebulowe – 0,5 litra
15)   wędzonka – 10 litrów
16)   żurek na serwatce – 10 litrów
17)   sękacz – 20 porcji po ok. 100 g.
18)   chrust – 100 szt. po ok. 5 g.
19)   paczki z różą – 50 szt. po ok. 50g.
20)   pączki z marmoladą – 50 szt. po ok. 50g.
21)   pączki lukrowane – 50 szt. po ok. 50g.
22)   szarlotka – 20 porcji po ok. 100 g.
23)   ciasto piernikowe – 20 porcji po ok. 100 g.
24)   kompot z jabłek lub innych owoców – 10 l
25)   nalewka według tradycyjnej receptury – 2 l
 
2.      Usługa świadczona będzie na podstawie umowy. Zawarcie umowy z wybranym Oferentem nastąpi bez zbędnej zwłoki, jednak nie później niż w terminie 1 tygodnia od dnia wyboru najkorzystniejszej oferty czyli do 25.02.2011r.
3.      Po zrealizowaniu zadania płatność nastąpi przelewem w terminie do 14 dni od dnia dostarczenia faktury lub rachunku do Zamawiającego, na konto wskazane przez Oferenta.
4.      Wykonawca zgadza się na udostępnienie dokumentacji związanej z zamówieniem uprawnionym instytucjom zewnętrznym w celu przeprowadzenia audytu projektu lub jego kontroli finansowej oraz zobowiązuje się do przechowywania dokumentacji związanej z w/w zamówieniem do 31.12.2021 r.
5.      Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
 
    III.            Termin i miejsce wykonania zamówienia
 
Przedmiot zamówienia zostanie wykonany w dniu 3 marca 2011r. w Niechobrzu podczas imprezy charakterystycznej dla środowiska lokalnego "Babski comber".
 
    IV.            Opis sposobu przygotowania oferty
 
Złożona oferta powinna zawierać co najmniej:
 
-        nazwę i adres Oferenta,
-        datę sporządzenia oferty
-        opis nawiązujący do specyfikacji zamówienia określonej w zapytaniu ofertowym,
-        wartość oferty netto oraz brutto
-        termin ważności oferty
-        podpis Oferenta
 
Wskazane jest by oferta zawierała również inne, dodatkowe informacje np. doświadczenie w zakresie przygotowania potraw regionalnych, warunki płatności, możliwe do uzyskania upusty.
 
      V.            Miejsce oraz termin składania ofert
 
1.       Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , faksem na numer (17) 870 15 79, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres: Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja”,
ul. Tkaczowa 146 (pokój 118), 36 – 040 Boguchwała do dnia 17.02.2011r. wraz z załączoną kserokopią wypisu z rejestru przedsiębiorców lub zaświadczenia z ewidencji działalności gospodarczej, wystawione w dacie nie wcześniejszej niż sześć miesięcy przed datą złożenia oferty w przypadku gdy dotyczy.
2.       Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
3.       W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
4.       Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.lgd-trygon.pl
 
 
 
 
    VI.            Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty
 
1)      Ocena ofert zostanie dokonana w dniu 18.02.2011r.
2)      O wyborze najkorzystniejszej oferty (na podstawie sporządzonej Notatki służbowej
z wyboru ofert do Zapytania ofertowego 1/U/2011)Zamawiający zawiadomi Oferentów za pośrednictwem poczty e-mail lub telefonicznie.
 
 VII.            Unieważnienie postępowania
 
Zamawiający unieważni postępowanie, gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
 
VIII.            Osoba do kontaktu
 
Do kontaktów i wyjaśnień ze strony Zamawiającego upoważniona jest  Justyna Rogóz, tel. (17) 870 15 79, kom. 698 166 371, mail:
 
 
 
 
 
 
Z poważaniem
Ewa Śliwa
       Dyrektor Biura


 

lista aktualności

 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.

CMSEditopowered by:
2009 Lokalna Grupa Działania "Trygon - Rozwój i Innowacja"
drukuj