Postępowania ofertowe

Zapytanie ofertowe 2/U/2011

16-05-2011

Boguchwała 16.05.2011r.
 
 
Zapytanie ofertowe 2/U/2011
 
Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja” z siedzibą w Świlczy zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na PRZYGOTOWANIE POTRAW REGIONALNYCH NA IMPREZIE CHARAKTERYSTYCZNEJ DLA ŚRODOWISKA LOKALNEGO „DNI BOGUCHWAŁY” w ramach działania „Funkcjonowanie lokalnej grupy działania, nabywanie umiejętności i aktywizacja”, objętego PROW na lata 2007 – 2013 w oparciu o szczegółowy opis zadań planowanych do realizacji w ramach 1 i 2 etapu. (II D Wydarzenia o charakterze promocyjnym   – 1 Realizacja wydarzeń promocyjnych i kulturalnych związanych z obszarem objętym LSR oraz działalnością LGD 1.10 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Dni Boguchwały” - koszt przygotowania potraw regionalnych) 
 
        I.            Kryterium wyboru zleceniobiorcy będą stanowiły następujące czynniki:
 
1. Cena za przygotowanie min. 25 potraw regionalnych – 100 %
2. W przypadku ofert porównywalnych cenowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania dodatkowego kryterium.
 
      II.            Szczegółowa specyfikacja zamówienia:
 
1.       Przygotowanie min. 25 potraw według tradycyjnych receptur z produktów pochodzenia naturalnego i wysokiej jakości,  w oparciu o poniższe propozycje, z możliwością rozszerzenia tego katalogu (Załącznik nr 1) lecz przy zachowaniu wskazanych parametrów ilościowych oraz w uzgodnieniu z Zamawiającym:
 
LP.
WYSZCZEGÓLNIENIE
ILOŚĆ
1.        
kapusta z grochem
10 l
2.        
barszcz czerwony
10 l
3.        
rydze po staropolsku
2 l
4.        
kluski z omastą
2 kg
5.        
pierogi ruskie
200 szt.
6.        
pierogi z kapustą 
200 szt.
7.        
pierogi z mąki razowej z mięsem
200 szt.
8.        
galaretka wieprzowa
50 szt. po ok. 20g.
9.        
grochówka wiejska na wędzonym boczku
10 l
10.     
kiełbasa wiejska
10 kg
11.     
chleb wiejski 
2 bochenki po ok. 4 kg.
12.     
smalec
2 l
13.     
kapusta kwaszona
10 l
14.     
ogórki małosolne 
200 szt.
15.     
proziaki
300 szt. po ok. 25 g.
16.     
masło wiejskie ziołowe
   0,5 litra
17.     
masło wiejskie czosnkowe
0,5 litra
18.     
masło wiejskie cebulowe
0,5 litra
19.     
wędzonka
10 l
20.     
serowiec
20 porcji po ok. 100 g.
21.     
strudla z jabłkiem
20 porcji po ok. 100 g.
22.     
zawijaniec
20 porcji po ok. 100 g.
23.     
kompot  
10 l
24.     
aromówka
2 l
25.     
nalewka z kwiatu bzu czarnego
2 l

 

 
2.      Usługa świadczona będzie na podstawie umowy. Zawarcie umowy z wybranym Oferentem nastąpi bez zbędnej zwłoki, jednak nie później niż w terminie 1 tygodnia od dnia wyboru najkorzystniejszej oferty czyli do 07.06.2011r.
3.       Po zrealizowaniu zadania płatność nastąpi przelewem w terminie do 14 dni od dnia dostarczenia faktury lub rachunku do Zamawiającego, na konto wskazane przez Oferenta.
4.       Wykonawca zgadza się na udostępnienie dokumentacji związanej z zamówieniem uprawnionym instytucjom zewnętrznym w celu przeprowadzenia audytu projektu lub jego kontroli finansowej oraz zobowiązuje się do
przechowywania dokumentacji związanej z w/w zamówieniem do 31.12.2021 r.
5.       Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
 
    III.            Termin i miejsce wykonania zamówienia
 
Przedmiot zamówienia zostanie wykonany w dniu 11-12 czerwca 2011r. w Boguchwale podczas imprezy charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Dni Boguchwały”.
 
    IV.            Opis sposobu przygotowania oferty
 
Złożona oferta powinna zawierać co najmniej:
 
-         nazwę i adres Oferenta,
-         datę sporządzenia oferty
-         opis nawiązujący do specyfikacji zamówienia określonej w zapytaniu ofertowym,
-         wartość oferty netto oraz brutto
-         termin ważności oferty
-         podpis Oferenta
 
Wskazane jest by oferta zawierała również inne, dodatkowe informacje np. doświadczenie w zakresie przygotowania potraw regionalnych, warunki płatności, możliwe do uzyskania upusty.
 
      V.            Miejsce oraz termin składania ofert
 
1.       Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , faksem na numer (17) 870 15 79, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres: Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja”, ul. Tkaczowa 146 (pokój 118), 36 – 040 Boguchwała do dnia 30.05.2011r. wraz z załączoną kserokopią wypisu z rejestru przedsiębiorców lub zaświadczenia z ewidencji działalności gospodarczej, wystawione w dacie nie wcześniejszej niż sześć miesięcy przed datą złożenia oferty w przypadku gdy dotyczy.
2.       Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
3.       W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
4.       Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.lgd-trygon.pl
 
    VI.            Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty
 
1)       Ocena ofert zostanie dokonana w dniu 31.05.2011r.
2)       O wyborze najkorzystniejszej oferty (na podstawie sporządzonej Notatki służbowej z wyboru ofert do Zapytania ofertowego 2/U/2011)Zamawiający zawiadomi Oferentów za pośrednictwem poczty e-mail lub telefonicznie.
 
 VII.            Unieważnienie postępowania
 
Zamawiający unieważni postępowanie, gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
 
VIII.            Osoba do kontaktu
 
Do kontaktów i wyjaśnień ze strony Zamawiającego upoważniona jest Justyna Rogóz, tel. (17) 870 15 79, kom. 698 166 371, mail:
 
 
 
Z poważaniem
Ewa Śliwa

       Dyrektor Biura  

lista aktualności

 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.

CMSEditopowered by:
2009 Lokalna Grupa Działania "Trygon - Rozwój i Innowacja"
drukuj