LP.
|
WYSZCZEGÓLNIENIE
|
ILOŚĆ
|
1.
|
kapusta z grochem
|
10 l
|
2.
|
barszcz czerwony
|
10 l
|
3.
|
rydze po staropolsku
|
2 l
|
4.
|
kluski z omastą
|
2 kg
|
5.
|
pierogi ruskie
|
200 szt.
|
6.
|
pierogi z kapustą
|
200 szt.
|
7.
|
pierogi z mąki razowej z mięsem
|
200 szt.
|
8.
|
galaretka wieprzowa
|
50 szt. po ok. 20g.
|
9.
|
grochówka wiejska na wędzonym boczku
|
10 l
|
10.
|
kiełbasa wiejska
|
10 kg
|
11.
|
chleb wiejski
|
2 bochenki po ok. 4 kg.
|
12.
|
smalec
|
2 l
|
13.
|
kapusta kwaszona
|
10 l
|
14.
|
ogórki małosolne
|
200 szt.
|
15.
|
proziaki
|
300 szt. po ok. 25 g.
|
16.
|
masło wiejskie ziołowe
|
0,5 litra
|
17.
|
masło wiejskie czosnkowe
|
0,5 litra
|
18.
|
masło wiejskie cebulowe
|
0,5 litra
|
19.
|
wędzonka
|
10 l
|
20.
|
serowiec
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
21.
|
strudla z jabłkiem
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
22.
|
zawijaniec
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
23.
|
kompot
|
10 l
|
24.
|
aromówka
|
2 l
|
25.
|
nalewka z kwiatu bzu czarnego
|
2 l
|
Dyrektor Biura