Postępowania ofertowe

Zapytanie ofertowe 3/U/2011

02-08-2011

 
Boguchwała 02.08.2011r.
 
 
Zapytanie ofertowe 3/U/2011 
                                                                                   
Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja” z siedzibą w Świlczy zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na PRZYGOTOWANIE POTRAW REGIONALNYCH ORAZ WYSTĘP KAPELI NA IMPREZIE CHARAKTERYSTYCZNEJ DLA ŚRODOWISKA LOKALNEGO „ZIEMNIACZANE HARCE” w ramach działania „Funkcjonowanie lokalnej grupy działania, nabywanie umiejętności i aktywizacja”, objętego PROW na lata 2007 – 2013 w oparciu o szczegółowy opis zadań planowanych do realizacji w ramach 1 i 2 etapu. (II D Wydarzenia o charakterze promocyjnym   – 1 Realizacja wydarzeń promocyjnych i kulturalnych związanych z obszarem objętym LSR oraz działalnością LGD 1.11 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Ziemniaczane Harce” - honorarium dla kapeli ludowej 1.12 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Ziemniaczane Harce” - koszt przygotowania potraw regionalnych) 
 
        I.            Kryterium wyboru zleceniobiorcy będą stanowiły następujące czynniki:
 
1. Cena za przygotowanie min. 17 potraw regionalnych oraz występ kapeli – 100 %
2. W przypadku ofert porównywalnych cenowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania dodatkowego kryterium.
 
      II.            Szczegółowa specyfikacja zamówienia:
 
1.       Przygotowanie min. 17 potraw według tradycyjnych receptur z produktów pochodzenia naturalnego i wysokiej jakości, w oparciu o poniższe propozycje, z możliwością rozszerzenia tego katalogu (Załącznik nr 1) lecz przy zachowaniu wskazanych parametrów ilościowych oraz w uzgodnieniu z Zamawiającym:
 

 

LP.

WYSZCZEGÓLNIENIE

ILOŚĆ

1.        

kapusta z grochem

10 l

2.        

żurek staropolski

10 l

3.        

rydze po staropolsku

2 l

4.        

ziemniaki opiekane

3 kg

5.        

ożeniaczka

10 l

6.        

pierogi ruskie

200 szt. (1 porcja – 5  pierogów – ok. 25g)

7.        

pierogi z kapustą 

200 szt. (1 porcja – 5  pierogów – ok. 25g)

8.        

pierogi z mąki razowej z mięsem

200 szt. (1 porcja – 5  pierogów – ok. 25g)

9.        

pierogi z grzybami

200 szt. (1 porcja – 5  pierogów – ok. 25g)

10.     

pasztet staropolski 

10 kg

11.     

chleb wiejski 

2 bochenki po ok. 4 kg.

12.     

smalec

2 l

13.     

pampuchy

100 szt.

14.     

serowiec

20 porcji po ok. 100 g.

15.     

jabłecznik

20 porcji po ok. 100 g.

16.     

makowiec

20 porcji po ok. 100 g.

17.     

miętówka  

2 l

 

 

2.       Występ kapeli ludowej na stoisku promocyjnym LGD podczas „Ziemniaczanych Harców” w godz. od 14.00 do 19.00.
3.       Usługa świadczona będzie na podstawie umowy. Zawarcie umowy z wybranym Oferentem nastąpi bez zbędnej zwłoki, jednak nie później niż w terminie 1 tygodnia od dnia wyboru najkorzystniejszej oferty czyli do 24.08.2011r.
4.       Po zrealizowaniu zadania płatność nastąpi przelewem w terminie do 14 dni od dnia dostarczenia faktury lub rachunku do Zamawiającego, na konto wskazane przez Oferenta.
5.       Wykonawca zgadza się na udostępnienie dokumentacji związanej z zamówieniem uprawnionym instytucjom zewnętrznym w celu przeprowadzenia audytu projektu lub jego kontroli finansowej oraz zobowiązuje się do przechowywania dokumentacji związanej z w/w zamówieniem do 31.12.2021 r.
6.       Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
 
    III.            Termin i miejsce wykonania zamówienia
Przedmiot zamówienia zostanie wykonany w dniu 4 września 2011r. w Boguchwale podczas imprezy charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Ziemniaczane Harce”.
 
    IV.            Opis sposobu przygotowania oferty
 
Złożona oferta powinna zawierać co najmniej:
-         nazwę i adres Oferenta,
-         datę sporządzenia oferty
-         opis nawiązujący do specyfikacji zamówienia określonej w zapytaniu ofertowym,
-         wartość oferty netto oraz brutto
-         termin ważności oferty
-         podpis Oferenta
 
Wskazane jest by oferta zawierała również inne, dodatkowe informacje np. doświadczenie w zakresie przygotowania potraw regionalnych, warunki płatności, możliwe do uzyskania upusty.
 
      V.            Miejsce oraz termin składania ofert
 
1.       Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , faksem na numer (17) 870 15 79, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres: Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja”, ul. Tkaczowa 146 (pokój 118), 36 – 040 Boguchwała do dnia 16.08.2011r. wraz z załączoną kserokopią wypisu z rejestru przedsiębiorców lub zaświadczenia z ewidencji działalności gospodarczej, wystawione w dacie nie wcześniejszej niż sześć miesięcy przed datą złożenia oferty w przypadku gdy dotyczy.
2.       Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
3.       W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
4.       Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.lgd-trygon.pl
 
    VI.            Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty
 
1)       Ocena ofert zostanie dokonana w dniu 17.08.2011r.
2)       O wyborze najkorzystniejszej oferty (na podstawie sporządzonego Protokołu z wyboru ofert do Zapytania ofertowego 3/U/2011)Zamawiający zawiadomi Oferentów za pośrednictwem poczty e-mail lub telefonicznie.
 
 VII.            Unieważnienie postępowania
 
Zamawiający unieważni postępowanie, gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
 
VIII.            Osoba do kontaktu
 
Do kontaktów i wyjaśnień ze strony Zamawiającego upoważniona jest Justyna Rogóz, tel. (17) 870 15 79, kom. 698 166 371, mail:
 
Z poważaniem
Ewa Śliwa
       Dyrektor Biura   
lista aktualności

 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.

CMSEditopowered by:
2009 Lokalna Grupa Działania "Trygon - Rozwój i Innowacja"
drukuj