Postępowania ofertowe

Zapytanie ofertowe 4/U/2011

26-09-2011

 

Boguchwała 26.09.2011r.
 
 
Zapytanie ofertowe 4/U/2011  
                                                                                  
Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja” z siedzibą w Świlczy zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na PRZYGOTOWANIE POTRAW REGIONALNYCH NA IMPREZIE CHARAKTERYSTYCZNEJ DLA ŚRODOWISKA LOKALNEGO „XXVII OGÓLNOPOLSKI KONKURS TRADYCYJNEGO TAŃCA LUDOWEGO” w ramach działania „Funkcjonowanie lokalnej grupy działania, nabywanie umiejętności i aktywizacja”, objętego PROW na lata 2007 – 2013 w oparciu o szczegółowy opis zadań planowanych do realizacji w ramach 1 i 2 etapu. (II D Wydarzenia o charakterze promocyjnym   – 1 Realizacja wydarzeń promocyjnych i kulturalnych związanych z obszarem objętym LSR oraz działalnością LGD 1.14 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego „XXVII Ogólnopolski Konkurs Tradycyjnego Tańca Ludowego” - koszt przygotowania potraw regionalnych). 
 
        I.            Kryterium wyboru zleceniobiorcy będą stanowiły następujące czynniki:
 
1. Cena za przygotowanie min. 25 potraw regionalnych – 100 %
2. W przypadku ofert porównywalnych cenowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania dodatkowego kryterium
 
      II.            Szczegółowa specyfikacja zamówienia:
 
1.       Przygotowanie min. 25 potraw według tradycyjnych receptur z produktów pochodzenia naturalnego i wysokiej jakości, w oparciu o poniższe propozycje, z możliwością rozszerzenia tego katalogu (Załącznik nr 1) lecz przy zachowaniu wskazanych parametrów ilościowych oraz w uzgodnieniu z Zamawiającym:
 

LP.
WYSZCZEGÓLNIENIE
ILOŚĆ
1.        
żeberka wędzone
20 szt. po ok. 50 g.
2.        
smalec z cebulą
2 l 
3.        
smalec ze skwarkami
2 l 
4.        
kiełbasa wiejska
10 kg 
5.        
szynka wiejska wędzona
5 kg 
6.        
boczek wiejski
5 kg
7.        
boczek wiejski faszerowany
5 kg
8.        
galaretka wieprzowa
50 szt. po ok. 20g.
9.        
kaszanka wiejska
50 szt. po ok. 200 g.
10.    
kaszanka – krupniczki
25 szt. po ok. 50 g.
11.    
pasztet wiejski pieczony
10 kg 
12.    
pasztet w jelicie po staropolsku
25 szt. po ok. 50 g. 
13.    
salceson wiejski
5 kg 
14.    
schab wędzony po staropolsku
5 kg 
15.    
kapusta kwaszona
10 litrów
16.    
ogórki małosolne
200 szt.
17.    
ogórki kiszone
200 szt.
18.    
żur na zakwasie
10 litrów
19.    
chleb wiejski pszenny
2 bochenki po ok. 4 kg. 
20.    
chleb na liściu kapusty
2 bochenki po ok. 4 kg. 
21.    
szarlotka
20 porcji po ok. 100 g.
22.    
makowiec
20 porcji po ok. 100 g.
23.    
zawijaniec
20 porcji po ok. 100 g.
24.    
kompot z jabłek
10 l
25.    
kompot z owoców suszonych
10 l

 
2.       Usługa świadczona będzie na podstawie umowy. Zawarcie umowy z wybranym Oferentem nastąpi bez zbędnej zwłoki, jednak nie później niż w terminie 1 tygodnia od dnia wyboru najkorzystniejszej oferty czyli do 18.10.2011r.
3.       Po zrealizowaniu zadania płatność nastąpi przelewem w terminie do 14 dni od dnia dostarczenia faktury lub rachunku do Zamawiającego, na konto wskazane przez Oferenta.
4.       Wykonawca zgadza się na udostępnienie dokumentacji związanej z zamówieniem uprawnionym instytucjom zewnętrznym w celu przeprowadzenia audytu projektu lub jego kontroli finansowej oraz zobowiązuje się do przechowywania dokumentacji związanej z w/w zamówieniem do 31.12.2021 r.
5.       Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
 
    III.            Termin i miejsce wykonania zamówienia
Przedmiot zamówienia zostanie wykonany w dniu 22 października 2011r. w Trzcianie podczas imprezy charakterystycznej dla środowiska lokalnego „XXVII Ogólnopolski Konkurs Tradycyjnego Tańca Ludowego”.
 
    IV.            Opis sposobu przygotowania oferty
Złożona oferta powinna zawierać co najmniej:
-         nazwę i adres Oferenta,
-         datę sporządzenia oferty
-         opis nawiązujący do specyfikacji zamówienia określonej w zapytaniu ofertowym,
-         wartość oferty netto oraz brutto
-         termin ważności oferty
-         podpis Oferenta
Wskazane jest by oferta zawierała również inne, dodatkowe informacje np. doświadczenie w zakresie przygotowania potraw regionalnych, warunki płatności, możliwe do uzyskania upusty.
 
      V.            Miejsce oraz termin składania ofert
1.       Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , faksem na numer (17) 870 15 79, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres: Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja”, ul. Tkaczowa 146 (pokój 118), 36 – 040 Boguchwała do dnia 10.10.2011r. wraz z załączoną kserokopią wypisu z rejestru przedsiębiorców lub zaświadczenia z ewidencji działalności gospodarczej, wystawione w dacie nie wcześniejszej niż sześć miesięcy przed datą złożenia oferty w przypadku gdy dotyczy.
2.       Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
3.       W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
4.       Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.lgd-trygon.pl
 
    VI.            Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty
1)       Ocena ofert zostanie dokonana w dniu 11.10.2011r.
2)       O wyborze najkorzystniejszej oferty (na podstawie sporządzonego Protokołu z wyboru ofert do Zapytania ofertowego 4/U/2011)Zamawiający zawiadomi Oferentów za pośrednictwem poczty e-mail lub telefonicznie.
 
 VII.            Unieważnienie postępowania
Zamawiający unieważni postępowanie, gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
 
VIII.            Osoba do kontaktu
Do kontaktów i wyjaśnień ze strony Zamawiającego upoważniona jest Justyna Rogóz tel. (17) 870 15 79, kom. 698 166 371, mail:
Z poważaniem
Ewa Śliwa
       Dyrektor Biura   
lista aktualności

 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.

CMSEditopowered by:
2009 Lokalna Grupa Działania "Trygon - Rozwój i Innowacja"
drukuj