LP.
|
WYSZCZEGÓLNIENIE
|
ILOŚĆ
|
1.
|
żeberka wędzone
|
20 szt. po ok. 50 g.
|
2.
|
smalec z cebulą
|
2 l
|
3.
|
smalec ze skwarkami
|
2 l
|
4.
|
kiełbasa wiejska
|
10 kg
|
5.
|
szynka wiejska wędzona
|
5 kg
|
6.
|
boczek wiejski
|
5 kg
|
7.
|
boczek wiejski faszerowany
|
5 kg
|
8.
|
galaretka wieprzowa
|
50 szt. po ok. 20g.
|
9.
|
kaszanka wiejska
|
50 szt. po ok. 200 g.
|
10.
|
kaszanka – krupniczki
|
25 szt. po ok. 50 g.
|
11.
|
pasztet wiejski pieczony
|
10 kg
|
12.
|
pasztet w jelicie po staropolsku
|
25 szt. po ok. 50 g.
|
13.
|
salceson wiejski
|
5 kg
|
14.
|
schab wędzony po staropolsku
|
5 kg
|
15.
|
kapusta kwaszona
|
10 litrów
|
16.
|
ogórki małosolne
|
200 szt.
|
17.
|
ogórki kiszone
|
200 szt.
|
18.
|
żur na zakwasie
|
10 litrów
|
19.
|
chleb wiejski pszenny
|
2 bochenki po ok. 4 kg.
|
20.
|
chleb na liściu kapusty
|
2 bochenki po ok. 4 kg.
|
21.
|
szarlotka
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
22.
|
makowiec
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
23.
|
zawijaniec
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
24.
|
kompot z jabłek
|
10 l
|
25.
|
kompot z owoców suszonych
|
10 l
|