Postępowania ofertowe

Zapytanie ofertowe 5/U/2011

21-11-2011

 

 
Boguchwała 21.11.2011r.
 
Zapytanie ofertowe 5/U/2011 
                                                   
Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja” z siedzibą w Świlczy zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na PRZYGOTOWANIE POTRAW REGIONALNYCH NA IMPREZIE CHARAKTERYSTYCZNEJ DLA ŚRODOWISKA LOKALNEGO „WOKÓŁ WIGILIJNEGO STOŁU” w ramach działania „Funkcjonowanie lokalnej grupy działania, nabywanie umiejętności i aktywizacja”, objętego PROW na lata 2007 – 2013 w oparciu o szczegółowy opis zadań planowanych do realizacji w ramach 1 i 2 etapu. (II D Wydarzenia o charakterze promocyjnym   – 1 Realizacja wydarzeń promocyjnych i kulturalnych związanych z obszarem objętym LSR oraz działalnością LGD 1.15 Udział w imprezie charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Wokół wigilijnego stołu” - koszt przygotowania potraw regionalnych). 
 
        I.            Kryterium wyboru zleceniobiorcy będą stanowiły następujące czynniki:
 
1.       Cena za przygotowanie min. 25 potraw regionalnych – 100 %
2.       W przypadku ofert porównywalnych cenowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania dodatkowego kryterium.
 
      II.            Szczegółowa specyfikacja zamówienia:
 
1.       Przygotowanie min. 25 potraw wigilijnych według tradycyjnych receptur z produktów pochodzenia naturalnego i wysokiej jakości, w oparciu o poniższe propozycje, z możliwością rozszerzenia tego katalogu (Załącznik nr 1) lecz przy zachowaniu wskazanych parametrów ilościowych oraz w uzgodnieniu z Zamawiającym:
 

LP.
WYSZCZEGÓLNIENIE
ILOŚĆ
1.        
żurek na serwatce z grzybami
10 litrów
2.        
barszcz czerwony
10 litrów
3.        
uszka z grzybami
100 szt.
4.        
uszka z kapustą
100 szt.
5.        
ziemniaki zapiekane z cebulką
3 kg
6.        
kapusta z grochem
10 litrów
7.        
kasza gryczana z omastą
3 kg
8.        
kasza ze śliwami
3 kg
9.        
kluski z makiem
3 kg
10.    
groch jasiek z omastą
3 kg
11.    
pierogi z ziemniakami i serem
200 szt.
12.    
pierogi z kapustą i grzybami
200 szt.
13.    
pierogi ze słodką kapustą i serem
200 szt.
14.    
gołąbki
100 szt.
15.    
kutia
3 kg
16.    
ryba smażona
50 szt.
17.    
ryba w oleju po wiejsku
3 kg
18.    
rolmopsy
200 szt.
19.    
karp w galarecie
3 kg
20.    
piernik staropolski
20 porcji po ok. 100 g.
21.    
sernik
20 porcji po ok. 100 g.
22.    
proziaki
300 szt.
23.    
masło wiejskie ziołowe
0,5 litra
24.    
chleb wiejski
2 bochenki po ok. 4 kg. 
25.    
kompot z suszu
10 l

 
2.       Usługa świadczona będzie na podstawie umowy. Zawarcie umowy z wybranym Oferentem nastąpi bez zbędnej zwłoki, jednak nie później niż w terminie 1 tygodnia od dnia wyboru najkorzystniejszej oferty czyli do 13.12.2011r.
3.       Po zrealizowaniu zadania płatność nastąpi przelewem w terminie do 14 dni od dnia dostarczenia faktury lub rachunku do Zamawiającego, na konto wskazane przez Oferenta.
4.       Wykonawca zgadza się na udostępnienie dokumentacji związanej z zamówieniem uprawnionym instytucjom zewnętrznym w celu przeprowadzenia audytu projektu lub jego kontroli finansowej oraz zobowiązuje się do przechowywania dokumentacji związanej z w/w zamówieniem do 31.12.2021 r.
5.       Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
 
    III.            Termin i miejsce wykonania zamówienia
 
Przedmiot zamówienia zostanie wykonany w dniu 17 grudnia 2011r. w Zgłobniu podczas imprezy charakterystycznej dla środowiska lokalnego „Wokół wigilijnego stołu”.
 
    IV.            Opis sposobu przygotowania oferty
 
Złożona oferta powinna zawierać co najmniej:
-         nazwę i adres Oferenta,
-         datę sporządzenia oferty
-         opis nawiązujący do specyfikacji zamówienia określonej w zapytaniu ofertowym,
-         wartość oferty netto oraz brutto
-         termin ważności oferty
-         podpis Oferenta
Wskazane jest by oferta zawierała również inne, dodatkowe informacje np. doświadczenie w zakresie przygotowania potraw regionalnych, warunki płatności, możliwe do uzyskania upusty.
 
      V.            Miejsce oraz termin składania ofert
 
1.       Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , faksem na numer (17) 870 15 79, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres: Lokalna Grupa Działania „Trygon – Rozwój i Innowacja”, ul. Tkaczowa 146 (pokój 118), 36 – 040 Boguchwała do dnia 05.12.2011r. wraz z załączoną kserokopią wypisu z rejestru przedsiębiorców lub zaświadczenia z ewidencji działalności gospodarczej, wystawione w dacie nie wcześniejszej niż sześć miesięcy przed datą złożenia oferty w przypadku gdy dotyczy.
2.       Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
3.       W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
4.       Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: www.lgd-trygon.pl
 
    VI.            Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty
 
1)       Wybór ofert nastąpi w dniu 06.12.2011r.
2)       O wyborze najkorzystniejszej oferty (na podstawie sporządzonego Protokołu z wyboru ofert do Zapytania ofertowego 5/U/2011)Zamawiający zawiadomi Oferentów za pośrednictwem poczty e-mail lub telefonicznie.
 
 VII.            Unieważnienie postępowania
 
Zamawiający unieważni postępowanie, gdy cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia lub wystąpi istotna zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zadania będzie niemożliwe, a czego nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania ofertowego.
 
VIII.            Osoba do kontaktu
 
Do kontaktów i wyjaśnień ze strony Zamawiającego upoważniona jest Justyna Rogóz, tel. (17) 870 15 79, kom. 698 166 371, mail:
Z poważaniem
Ewa Śliwa
              Dyrektor Biura   
 
lista aktualności

 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.

CMSEditopowered by:
2009 Lokalna Grupa Działania "Trygon - Rozwój i Innowacja"
drukuj