LP.
|
WYSZCZEGÓLNIENIE
|
ILOŚĆ
|
1.
|
żurek na serwatce z grzybami
|
10 litrów
|
2.
|
barszcz czerwony
|
10 litrów
|
3.
|
uszka z grzybami
|
100 szt.
|
4.
|
uszka z kapustą
|
100 szt.
|
5.
|
ziemniaki zapiekane z cebulką
|
3 kg
|
6.
|
kapusta z grochem
|
10 litrów
|
7.
|
kasza gryczana z omastą
|
3 kg
|
8.
|
kasza ze śliwami
|
3 kg
|
9.
|
kluski z makiem
|
3 kg
|
10.
|
groch jasiek z omastą
|
3 kg
|
11.
|
pierogi z ziemniakami i serem
|
200 szt.
|
12.
|
pierogi z kapustą i grzybami
|
200 szt.
|
13.
|
pierogi ze słodką kapustą i serem
|
200 szt.
|
14.
|
gołąbki
|
100 szt.
|
15.
|
kutia
|
3 kg
|
16.
|
ryba smażona
|
50 szt.
|
17.
|
ryba w oleju po wiejsku
|
3 kg
|
18.
|
rolmopsy
|
200 szt.
|
19.
|
karp w galarecie
|
3 kg
|
20.
|
piernik staropolski
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
21.
|
sernik
|
20 porcji po ok. 100 g.
|
22.
|
proziaki
|
300 szt.
|
23.
|
masło wiejskie ziołowe
|
0,5 litra
|
24.
|
chleb wiejski
|
2 bochenki po ok. 4 kg.
|
25.
|
kompot z suszu
|
10 l
|